Een kunststof dakkapel volledig naar uw wens

Is uw slaapkamer te klein of te donker? Wilt u uw zolder omtoveren tot een speelkamer voor uw kinderen? Dan is een kunststof dakkapel van Aarnink de ideale oplossing! Een dakkapel creëert namelijk zowel licht in uw woning als extra ruimte. Een dakkapel is een absolute meerwaarde voor uw woning en zorgt bovendien voor een efficiënt gebruik van uw woonruimte. Doordat er meer natuurlijk licht de woning binnenvalt, zijn dakkapellen milieubewust en bespaart u ook nog eens op energiekosten, aangezien u minder lampen hoeft te gebruiken. Een kunststof dakkapel van Aarnink is niet zomaar een dakkapel! Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft kleur, type kozijnprofiel en de mogelijkheid om rolluiken of screens toe te passen, die ook weer in diverse kleuren en uitvoeringen te leveren zijn.

Kunststof dakkapellen van Aarnink zijn een meerwaarde voor uw woning


Een kunststof dakkapel is niet te onderscheiden van hout

Uniek aan de dakkapellen van Aarnink is dat ze van kunststof zijn gemaakt. Zoals op de afbeelding is te zien, hoeft kunststof tegenwoordig niet meer van het klassieke hout te onderscheiden zijn. Bovendien is de keuze voor kunststof een milieubewuste keuze, aangezien het materiaal recyclebaar is. Kunststof dakkapellen hebben als belangrijk voordeel dat ze onderhoudsarm zijn, ze hoeven namelijk niet tot nauwelijks opnieuw geschilderd of gelakt te worden.

 

Uw kunststof dakkapel laten renoveren door Aarnink

Wij bieden u de mogelijkheid om uw huidige dakkapel te renoveren. Op deze manier kunt u uw houten dakkapel vervangen voor een kunststof dakkapel, en zo profiteren van de voordelen van kunststof! Ook is een renovatie een goed alternatief wanneer u een nieuwe dakkapel te kostbaar vindt.

Een kunststof dakkapel van Aarnink brengt vele voordelen met zich mee:

  • Alle kunststof dakkapellen worden gemaakt van onderhoudsarme materialen
  • Perfecte isolatie door dubbele beglazing en montagewijze van het kozijn
  • U kunt kiezen uit talloze kleuren van zowel het kozijn als het plaatmateriaal
  • U heeft de keuze tussen het (standaard) vlakke of het klassieke verdiepte profiel
  • Zonwering is er in diverse mogelijkheden en uitvoeringen

Wilt u een geheel nieuwe dakkapel laten plaatsen? Belt u ons dan ook! Wij werken samen met verschillende dakkapelbouwers, wij kunnen u hierin goed adviseren en ervoor zorgen dat de dakkapel voorzien wordt van kunststof kozijnen.

De mogelijkheden van onze kunststof dakkapellen


De kunststof dakkapellen van Aarnink zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u zelf de dakkapel kiezen die aan uw eisen voldoet. Bij de zijwangen van de dakkapellen kunt u kiezen uit Trespa of Keralit als plaatmateriaal. Trespa is het traditionele plaatmateriaal. Wanneer u een meer luxe en stijlvolle uitstraling wilt, is Keralit het meest geschikt voor uw kunststof dakkapel. Voor de boeidelen adviseren wij meestal Trespa om het geheel een strakke uitstraling te geven. Trespa kan daarbij gelijmd aangebracht worden, dus zonder schroeven die de strakke uitstraling van uw kunststof dakkapel juist weer wegnemen. Het kozijn, met of zonder ingebouwde zonwering, kan uitgevoerd worden in verdiept of vlak profiel en is in diverse kleuren leverbaar.

Kunststof dakkapellen van Aarnink zijn er in diverse kleuren!

Om u de dakkapel aan te bieden die aan uw wensen voldoet, leveren wij kunststof dakkapellen in tal van kleuren. Tijdens het ontwerpen van de kunststof dakkapellen bepaalt u welke kleur het best bij uw woning past, en zijn wij altijd bereid om advies te geven. Ons project is immers pas geslaagd als u de dakkapel heeft die volledig bij uw smaak past. Wij bieden u de keuze uit ruim dertig kleuren, bovendien is een aantal kleuren zowel in een gladde als matte uitvoering verkrijgbaar! Meer weten over de kleuren? Of wilt u hulp bij het kiezen van de geschikte kleur voor uw kunststof dakkapel? Neem gerust een kijkje in onze showroom, onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de perfecte kleur voor uw dakkapel!

De beste prijs-/kwaliteitsverhouding kunststof dakkapellen

Aarnink streeft altijd naar een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding voor u. Wij bieden daarom top kwaliteit kunststof dakkapellen tegen een scherpe prijs aan. In onze brochure vindt u alles over onze kunststof dakkapellen. Aangezien al onze dakkapellen maatwerk zijn, maken wij prijzen op aanvraag. Bent u geïnteresseerd in onze dakkapellen? Kom dan gerust langs bij onze showroom op de Paderbornstraat 1 in Deventer! Ook kunt u ons voor vragen en advies bereiken via ons telefoonnummer 0570 - 67 66 00 of het e-mailadres info@aarnink.nl.

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring