Kunststof kozijnen specialist in Dieren en omgeving

Aarnink kunststof kozijnen is sinds 1989 een gevestigde naam als het gaat om kunststof onderdelen voor de binnenlandse bouw. Van oorsprong was Aarnink gericht op het produceren van kunststof kozijnen en ramen. In de jaren die volgden, werden hier deuren, gevelbekleding, schuifpuien, dakkapellen en zonwering aan toegevoegd. Belangrijk aspecten bij al deze producten zijn, duurzaamheid, kwaliteit, schoonheid en onderhoudsvriendelijkheid.

In Nederland wordt steeds vaker de keuze voor kunststof kozijnen gemaakt. Kunststof kozijnen hebben een aantal gemakken en voordelen ten opzichte van hout. Kunststof is namelijk eenvoudig schoon te houden, is niet onderhevig aan invloeden van het weer en gaat langer mee dan hout. Daarnaast heeft kunststof een hoge isolatiewaarde en is het recyclebaar, waardoor de keuze voor kunststof ook een milieubewuste keuze is.

Aarnink geeft u graag advies tijdens uw zoektocht naar de juiste kunststof producten voor uw woning. Doordat Aarnink niet werkt met standaardmaten, maar altijd alles op maat maken voor onze klanten, kunnen we voor vrijwel elke woning kunststof kozijnen op maat maken. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is met uw woning? Wij adviseren u graag, bij u thuis of in onze showroom. De showroom laat u zien wat er allemaal mogelijk is met de kunststof onderdelen van tegenwoordig. Bij Aarnink staat de klant centraal, u kunt ten alle tijden meedenken, zodat wij zeker weten dat alle kunststof onderdelen naar uw wens geproduceerd worden.

Kunststof kozijnen en schuifpuien van Aarnink in Dieren Ook in Dieren levert Aarnink kunststof kozijnen

Het totaalprogramma van Aarnink kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het succes van Aarnink kunststof kozijnen in binnen- en buitenland is het totaalprogramma. Het totaalprogramma houdt in dat Aarnink zowel de productie als de montage en een eigen service afdeling onder één dak heeft. Dit concept levert de klant een groot prijsvoordeel op! Hierdoor behoort Aarnink tot de top als het gaat om prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Kiezen voor ons bedrijf betekent tevens kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Ons bedrijf heeft het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en duidelijke service. Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststoframen en -deuren produceren en monteren. Als VKG lid worden wij herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.

VKG-zekerheden:

  • Betrouwbare, professionele leveranciers
  • Gecertificeerde producten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Prettige en duidelijke communicatie
  • Financiële zekerheid
  • Heldere klachtenprocedure

Wilt u meer informatie over het VKG-Keurmerk? Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte.

In Apeldoorn plaatst Aarnink ook kunststof kozijnen Kunststof kozijnen monteren wij zonder moeite bij u in Apeldoorn

 

 

Wat onderscheidt Aarnink van de rest?

Kunststof kozijnen fabriek Aarnink beschikt over een uniek totaalprogramma. Dit totaalprogramma houdt in dat het gehele proces van produceren, leveren en monteren van de kunststof onderdelen onder één dak plaats vindt, ondersteund door een eigen service afdeling. Door dit concept kunnen wij onze klanten een mooi prijsvoordeel bieden! Hierdoor behoort Aarnink tot de top wat betreft prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Naast het totaalprogramma kent Aarnink een uitzonderlijk service en garantie beleid. Aarnink biedt een garantietermijn van tien jaar op kunststof onderdelen. Wij hebben een groot vertrouwen in onze producten, juist omdat wij zelf verantwoordelijk zijn voor zowel het basis- als eindproduct. Daarnaast geldt dat de onderdelen voorzien zijn van het Politiekeurmerk “Veilig Wonen”. Ten slotte geldt dat Aarnink als enige in de omgeving Dieren niet alleen is aangesloten bij VKG, maar ook het VKG-keurkmerk heeft, dit biedt extra zekerheid.

Ook in Dieren profiteert u van onze voordelen

Hoewel kunststof kozijnen fabriek Aarnink gevestigd is in Deventer, maakten wij al vele tevreden klanten in Dieren en omgeving. Onze klanten profiteren van speciale voordelen:

   • Altijd maatwerk voor uw woning
   • Kunststof kozijnen van high-tech kwaliteit
   • Goede controle dankzij de eigen montageafdeling
   • Betaling na plaatsing
   • Kies zekerheid, Kies Aarnink !
   • Uitzonderlijke nazorg
   • VKG-Keurmerk (Vereniging Kunststof gevelelementenindustrie)
   • Maar liefst tien jaar garantie

Routebeschrijving Aarnink

Door middel van de onderstaande kaart kunt u een routebeschrijving maken van uw locatie naar Kunststof Ramenfabriek Aarnink.

 

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring