Kunststof kozijnen in Lochem

Op zoek naar kozijnen in Lochem e.o.? Denk dan eens aan kunststof kozijnen. Vandaag de dag zijn de kunststof kozijnen niet meer van hout te onderscheiden qua uiterlijk. Kunststof heeft echter wel veel gemakken en voordelen in vergelijking met hout. Gaat u uw woning renoveren of gaat u een nieuwbouw woning laten bouwen? Dan is het overwegen van kunststof kozijnen dus absoluut de moeite waard.

Aarnink produceert al ruim 20 jaar kunststof kozijnen en andere kunststof onderdelen. Naast kunststof kozijnen heeft Aarnink ook jarenlang ervaring als het gaat om de productie van kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien van hoogwaardige veka kwaliteit. Aarninks high-tech kunststof kozijnen fabriek, gelegen in Deventer, geldt als een van de meest moderne van Europa. Sinds kort is het ook mogelijk om hier unieke Houtlook verbindingen te maken, door de komst van een unieke nieuwe machine.

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze voor de geschikte kunststof kozijnen voor uw woning. Wij begrijpen, dat kozijnen uitzoeken geen alledaagse bezigheid is. Wij voorzien u daarom graag van persoonlijk advies tijdens een bezoekje aan onze showroom, of bij u thuis. Ook praten wij u graag bij over wat er allemaal mogelijk is met kunststof. U wordt bij het gele traject van productie tot en met plaatsing betrokken, zo dat u altijd kunt meedenken met uw nieuwe kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen in Lochem van Aarnink Kunststof kozijnen in Lochem gemonteerd door Aarnink

Het totaalprogramma van Aarnink kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het succes van Aarnink kunststof kozijnen in binnen- en buitenland is het totaalprogramma. Het totaalprogramma houdt in dat Aarnink zowel de productie als de montage en een eigen service afdeling onder één dak heeft. Dit concept levert de klant een groot prijsvoordeel op! Hierdoor behoort Aarnink tot de top als het gaat om prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Kiezen voor ons bedrijf betekent tevens kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Ons bedrijf heeft het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en duidelijke service. Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststoframen en -deuren produceren en monteren. Als VKG lid worden wij herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.

VKG-zekerheden:

  • Betrouwbare, professionele leveranciers
  • Gecertificeerde producten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Prettige en duidelijke communicatie
  • Financiële zekerheid
  • Heldere klachtenprocedure

Wilt u meer informatie over het VKG-Keurmerk? Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte.

In Apeldoorn plaatst Aarnink ook kunststof kozijnen Kunststof kozijnen monteren wij zonder moeite bij u in Apeldoorn

 

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen kennen belangrijke voordelen ten opzichte van klassieke houten kozijnen. Het wisselvallige Nederlandse weer zorgt ervoor dat uw kozijnen met verschillende weersomstandigheden te maken krijgen. Houten kozijnen moeten hierdoor regelmatig onderhouden worden, bijvoorbeeld door opnieuw te schilderen. Kunststof is echter uitstekend bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn kunststof kozijnen erg duurzame kozijnen. Kunststof kozijnen gaan vele malen langer mee dan hout en hebben bovendien een hoge warmte-isolatie. Op deze manier bespaart u veel geld!

Profiteer ook in Lochem van onze voordelen

Kies vandaag nog voor de voordelen van kunststof kozijnen. Aarnink maakte al vele tevreden klanten in Lochem en omgeving. Maak kennis met onze unieke voordelen:

   • Meer dan twintig jaar ervaring en deskundigheid
   • VKG-Keurmerk (Vereniging Kunststof gevelelementenindustrie)
   • Alles onder één dak
   • Top prijs-/kwaliteitsverhouding
   • Betaling na plaatsing
   • Altijd maatwerk voor uw woning
   • Kies zekerheid, Kies Aarnink

Routebeschrijving Aarnink

Door middel van de onderstaande kaart kunt u een routebeschrijving maken van uw locatie naar Kunststof Ramenfabriek Aarnink.

 

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring