De beste kunststof kozijnen van Vaassen en omgeving


Kunststof kozijnen fabriek Aarnink, is vanaf 1989 een gevestigde naam op het gebied van kunststof producten voor de Nederlandse bouw. In eerste instantie werd er gefocust op de productie van kunststof kozijnen en ramen. Later werden deuren, dakkapellen, gevelbekleding, schuifpuien en zonwering hieraan toegevoegd. Voor al deze onderdelen staan duurzaamheid, schoonheid, onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de gemakken van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een aantal voordelen ten opzichte van hout. Zo is kunststof niet tot nauwelijks onderhevig aan weersinvloeden, is het gemakkelijk schoon te houden en gaat het langer mee dan hout. Ook zijn kunststof onderdelen recyclebaar en is de keuze voor kunststof dus een milieubewuste keuze.

Aarnink adviseert u graag bij uw zoektocht naar de geschikte kunststof onderdelen voor uw woning. Voor vrijwel iedere woning is het bij Aarnink mogelijk om kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en andere onderdelen op maat te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw woning? Onze medewerker legt het u graag uit, bij u thuis of bij ons in de showroom. In de showroom maakt u kennis met al het moois dat kunststof producten u te bieden hebben. De klant staat bij ons centraal van productie tot aan montage, zodat wij zeker weten dat alles naar wens verloopt.

Aarnink levert en monteert ook kunststof kozijnen in Vaassen Kunststof kozijnen in Vaassen

 

Het totaalprogramma van Aarnink kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het succes van Aarnink kunststof kozijnen in binnen- en buitenland is het totaalprogramma. Het totaalprogramma houdt in dat Aarnink zowel de productie als de montage en een eigen service afdeling onder één dak heeft. Dit concept levert de klant een groot prijsvoordeel op! Hierdoor behoort Aarnink tot de top als het gaat om prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Kiezen voor ons bedrijf betekent tevens kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Ons bedrijf heeft het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en duidelijke service. Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststoframen en -deuren produceren en monteren. Als VKG lid worden wij herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.

VKG-zekerheden:

  • Betrouwbare, professionele leveranciers
  • Gecertificeerde producten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Prettige en duidelijke communicatie
  • Financiële zekerheid
  • Heldere klachtenprocedure

Wilt u meer informatie over het VKG-Keurmerk? Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte.

In Apeldoorn plaatst Aarnink ook kunststof kozijnen Kunststof kozijnen monteren wij zonder moeite bij u in Apeldoorn

 

De garantie en service van Aarnink

De kunststof onderdelen van Aarnink zijn bestempeld met het Politiekeurmerk “Veilig Wonen” en kennen een garantietermijn van 10 jaar. Nazorg van onze producten heeft een hoge prioriteit, juist omdat Aarnink zelf het basis- en eindproduct produceert. Doordat het gehele proces van productie tot en met montage onder één dak plaatsvindt kunnen problemen die optreden adequaat worden opgelost. Bovendien is Aarnink de enige in Vaassen en omgeving die het VKG-keurmerk draagt, en niet slechts is aangesloten bij VKG.


Waarom u in Vaassen voor Aarnink kiest


Hoewel Aarnink gevestigd is in Deventer, kennen wij vele tevreden klanten in Vaassen. Als klant van Aarnink profiteert u van onze voordelen:

   • Alles op maat gemaakt voor uw woning
   • Garantietermijn van tien jaar
   • Kunststof kozijnen van high-tech kwaliteit
   • Goede controle dankzij de eigen montageafdeling
   • Nazorg van hoge kwaliteit
   • U betaald pas na montage
   • VKG-Keurmerk (Vereniging Kunststof gevelelementenindustrie)
   • Kies zekerheid, Kies Aarnink

Routebeschrijving Aarnink

Door middel van de onderstaande kaart kunt u een routebeschrijving maken van uw locatie naar Kunststof Ramenfabriek Aarnink.

 

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring