Kunststof kozijnen in Brummen en omgeving

Aarnink kunststof kozijnen is sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van het ontwikkelen en verwerken van kunststofonderdelen voor de Nederlandse bouw. Vanaf 1989 is Aarnink begonnen met de productie en montage van kunststof kozijnen. In 1995 is een nieuw gemoderniseerd bedrijfspand in Deventer in gebruik genomen. Inmiddels behoort Aarnink tot de modernste high-tech kunststof kozijnen producenten in Europa.

Kunststof kozijnen van Aarnink zijn qua uiterlijk niet van hout te onderscheiden. Bovendien heeft kunststof vele voordelen ten opzichte van hout. Zo gaat kunststof langer mee, is het makkelijker te onderhouden, en is het milieubewuster om voor kunststof kozijnen te kiezen. Naast kunststof kozijnen produceert Aarnink ook kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien van hoogwaardige veka kwaliteit.

Doordat bij Aarnink het gehele proces vanaf productie tot en met montage in eigen beheer plaatsvindt kunnen wij u een unieke prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Bovendien is het hierdoor mogelijk om volgens een strak tijdschema te werken, omdat onafhankelijk van andere partijen kan worden gewerkt.

Kunststof kozijnen plaatst Aarnink ook in Brummen Kunststof kozijnen van Aarnink in Brummen en omgeving

Het totaalprogramma van Aarnink kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het succes van Aarnink kunststof kozijnen in binnen- en buitenland is het totaalprogramma. Het totaalprogramma houdt in dat Aarnink zowel de productie als de montage en een eigen service afdeling onder één dak heeft. Dit concept levert de klant een groot prijsvoordeel op! Hierdoor behoort Aarnink tot de top als het gaat om prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Kiezen voor ons bedrijf betekent tevens kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Ons bedrijf heeft het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en duidelijke service. Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststoframen en -deuren produceren en monteren. Als VKG lid worden wij herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.

VKG-zekerheden:

  • Betrouwbare, professionele leveranciers
  • Gecertificeerde producten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Prettige en duidelijke communicatie
  • Financiële zekerheid
  • Heldere klachtenprocedure

Wilt u meer informatie over het VKG-Keurmerk? Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte.

Maak kennis met de service van Aarnink

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van Aarnink, worden alle onderdelen in onze fabriek exact op maat en naar uw wens geproduceerd. Hierna zijn ze klaar om bij u thuis gemonteerd te worden door onze monteurs. Na plaatsing van de kunststof kozijnen krijgt u bovendien 10 jaar fabrieksgarantie, nazorg staat bij Aarnink namelijk hoog in het vaandel.

In Apeldoorn plaatst Aarnink ook kunststof kozijnen Kunststof kozijnen monteren wij zonder moeite bij u in Apeldoorn

 

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Aarnink?

Ook als u in Brummen woont is een keuze voor de kunststof kozijnen van Aarnink de juiste. Doordat Aarnink verantwoordelijk is voor het gehele proces van productie tot montage, geniet u vele voordelen:

   • Eigen kunststof kozijnen fabriek dus vakkundig maatwerk
   • Goede prijs/kwaliteit verhoudingen
   • Uitstekende controle dankzij eigen vakmensen
   • 10 jaar garantie op glas en kunststofonderdelen
   • Keuze uit vele kleuren en onderdelen
   • Montage door eigen monteurs
   • U betaalt pas na montage
   • Altijd de beste nazorg

Routebeschrijving Aarnink

Door middel van de onderstaande kaart kunt u een routebeschrijving maken van uw locatie naar Kunststof Ramenfabriek Aarnink.

 

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring