Geproduceerd in eigen fabriek

Kunststof deuren

Ook voor buitendeuren bent u bij Aarnink aan het goede adres. Een nieuwe voordeur, achterdeur, tuindeuren of een schuifpui, het zijn allemaal mogelijkheden die wij bieden. De kozijnen en deuren worden in eigen fabriek vervaardigd en voorzien van stalen constructies om extra stabiliteit aan te brengen, hierdoor wordt uw deur stevig en veilig. Ook de isolatiewaarden worden met onze deuren ruimschoots gehaald, hiermee neemt u goede stappen om uw woning te verduurzamen. 

Kunststof deuren volledig naar uw wens bij Aarnink

Zoekt u een deur die jarenlang meegaat, onderhoudsarm en goed geïsoleerd is? Kies dan voor de kunststof deuren van Aarnink! Onze onderhoudsarme deuren zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ook kunststof deuren volledig naar eigen wensen laten maken. Extra grote deuren zijn ook mogelijk (conform het Bouwbesluit), dankzij de extra staalversterkingen die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele kunststof deuren vallen gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze deuren voorzien van beslag dat is voorzien van het SKG-keurmerk ** of ***. Onze voordeuren worden uitgevoerd met een kerntrekbeveiliging. In ons kopje beslag vindt u hier meer informatie over. In onze showroom bieden wij een ruime keuze aan kleuren en stijlen, er staan ruim 20 deuren opgesteld. Kies hier uit het kozijn dat het beste past bij uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De toepassingsmogelijkheden bij kunststof deuren

Naast het type deur, de dorpel en het beslag, zijn er meer toepassingen en mogelijkheden bij kunststof deuren. U heeft de keuze uit naar binnen of naar buiten draaiend. En bij deuren met glas heeft u de keuze uit roeden, variërend in verschillende maatvoering en kleuren. Ook zijn de deuren Komo gecertificeerd, zo weet u zeker dat de kwaliteit van de deur uitstekend is. Voor uw veiligheid zijn kunststof deuren ook een goede keuze. Ze dragen namelijk de SKG goedkeuring voor inbraakwerendheid. Het VEKA kunststof profiel van onze kunststof deuren zijn daarnaast ISO -9001 gecertificeerd. De warmte doorgangscoëfficiënt van uw deur inclusief vulling is tot 1,0 W/m2K, afhankelijk van glassoort. Naast het standaard beslag bieden wij een keur aan sierbeslag, in verschillende typen en kleuren. In onze showroom hebben wij een glaswand met allerlei soorten glas, van matglas tot colorbelpanelen en van Inblindz tot figuurglas.

Dominick

Veiligheid boven alles!

Met onze buitendeuren houden wij ongenode gasten buitenshuis. De deuren van Aarnink zijn uitgerust met veilig beslag en voor- en achterdeuren hebben allen een 3-puntssluiting. Deuren worden uitgerust met sloten voorzien van het SKG-keurmerk. Bij onze voordeuren wordt er altijd een kerntreksluiting toegepast. Dit bemoeilijkt het binnendringen van de woning, zodat u zich veilig kunt voelen in uw woning. Een ander groot voordeel van kunststof kozijnen en deuren is het beglazen van binnenuit, men kan dus niet zomaar even de glaslatten wegtikken en binnenkomen. De kozijnen hebben de glaslatten aan de binnenzijde.

Diverse soorten dorpels voor kunststof deuren

Voor alle kunststof deuren bieden wij dorpels aan. Dorpels bevinden zich aan de onderzijde van de omranding van uw deur. Dorpels voorkomen dat het gaat tochten in uw huis, en houden stof en regen tegen.  Om ervoor te zorgen dat uw kunststof deur straks goed matcht met het interieur van uw woning heeft u de keuze uit dorpels van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit dorpels van kunststof, aluminium of van DTS. DTS is een kunststof met een hardsteen look. Voor advies over welk materiaal het best past bij uw woning, kunt u altijd bij ons terecht.

 

Kunststof deuren met een kunststof dorpel dorp Kunststof deuren met een DTS dorpel
Voorbeeld van een kunststof dorpel
bij een kunststof deur
Voorbeeld van een Greenteq dorpel
bij een kunststof deur
Voorbeeld van een DTS dorpel
bij een kunststof deur

 

Kunststof deuren kunnen worden voorzien van sierbeslag

 

 

Om uw deur helemaal af te maken, bieden wij naast het standaardbeslag ook sierbeslag aan in verschillende soorten en maten. Onder sierbeslag verstaan wij de deurklink, een sluiting, brievenbus en een deurbel. Wij geven u de keuze uit sierbeslag in vier materialen, te weten: RVS, grafiet, brons en messing.

Qua functionaliteit doen de verschillende materialen niet voor elkaar onder, de uitstraling die gecreëerd wordt door het type sierbeslag dat u kiest, verschilt echter wel. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om voor elke smaak een bijpassend sierbeslag te kiezen. Mocht u twijfelen over het sierbeslag dat het beste bij uw woning past?

Wij denken graag met u mee en kunnen u ook meer laten zien als u een bezoek brengt aan onze showroom.

 

 

Kunststof deuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren

U hebt de keuze uit 52 kleurmogelijkheden, zodat u uw kunststof deuren volledig naar uw eigen smaak kunt laten ontwerpen en maken, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Heeft u vragen over de kleuren? Wij voorzien u graag van advies!

Kunststof kozijnen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof deuren.

Schuifpuien

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof schuifpuien.