Geproduceerd in eigen fabriek

Kunststof schuifpuien

Bij Aarnink kunt u terecht voor hoogwaardige kunststof schuifpuien op maat gemaakt voor uw woning. Onze kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en dragen bij aan een betere isolatie van uw woning. Bovendien bieden wij een ruime keuze aan kleuren en stijlen, zodat uw nieuwe schuifpui perfect bij uw woning past. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw kunststof schuifpui laten maken en plaatsen door Aarnink

 

Een kunststof schuifpui is de ideale manier om uw binnenleven dichter bij de natuur te brengen. Aarnink maakt zowel kunststof hefschuifdeuren als valschuifpuien, beiden worden op uw wensen afgestemd.Onze schuifpuien en deuren hebben een lage onderdorpel en een soepel lopend schuifvleugelmechanisme, ook bij grote oppervlakken. Ze bieden gegarandeerde dichtheid tegen extreme slagregen (certificaat klasse 9A; 600Pa). Speciale afdichtingen voorkomen dat er vuil, kou en geluid binnendringen. Dit alles maakt een kunststof schuifpui een praktische manier om de tuin bij de woonkamer te betrekken en meer lichtinval in uw huis te creëren. Doordat onze schuifpuien van kunststof worden gemaakt zijn ze bovendien milieubewuster en duurzamer dan de klassieke schuifpuien.

Waarom de kunststof kozijnen van Aarnink?

Zoals gezegd, hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van de houten kozijnen. Ze zijn namelijk qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Wel blijken ze over een periode van 25 jaar vele malen sterker en voordeliger. Doordat ze goed isoleren en bovendien recyclebaar zijn, is de keuze voor kunststof kozijnen ook een milieubewuste keuze. Waar kozijnen van hout na verloop van tijd verslechteren door weersinvloeden, gaan kunststof kozijnen veel langer mee. Alle kozijnen van Aarnink kunnen worden voorzien van de nieuwste functionele opties, en door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u de kleur en het type glas volledig naar uw smaak uitzoeken.

Er zijn maar liefst vijftig verschillende kleuren mogelijk. Door de UV bestendigheid vervagen de kleuren over zeer lange periode nagenoeg niet. Ook dragen de kunststof kozijnen bij aan de beveiliging van uw woning, alle kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’, dit omdat zij voldoen aan inbraakwerende eisen. De kozijnen van Aarnink zijn bovendien scherp geprijsd, waardoor wij altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

Kunststof schuifpui plaatsen

Naast het maken van schuifpuien, biedt Aarnink u ook de service van het plaatsen van uw kunststof schuifpui. Het hele proces vanaf ontwerp tot en met het plaatsen houden wij in eigen beheer. Zo kunnen wij altijd tijdig leveren en werken volgens afspraak. Ook kunnen wij op deze manier altijd ruimte bieden voor uw eigen inbreng. Mocht u uw kunststof schuifpui liever zelf willen plaatsen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Ook kunt u tijdens het gehele proces bij ons terecht voor tips en advies. Het proces is pas afgerond als de schuifpui geplaatst is en u tevreden bent.

Wat is er mogelijk met een kunststof schuifpui?

Uw kunststof schuifpui wordt exact op uw individuele wensen afgestemd. Er is keuze uit een groot aantal vleugeldesigns, functies, kleuren en afmetingen. Kiepelementen, bovenlichten of geïntegreerde vleugelspijlen geven uw gevel een persoonlijk aanzien, passend bij de architectuur van uw woning. Dankzij de uitzonderlijke stabiliteit van de afzonderlijke elementen kan twee derde van het totale oppervlak van de kunststof schuifpui worden geopend. Zonder moeite en nagenoeg geluidloos. Als u waarde hecht aan een onbelemmerd uitzicht rondom, is uw beslissing voor een hefschuifdeur een glasheldere zaak. Er is keuze uit een hefschuifpui en een kiepkantelpui, bij een kiepkanteldeur is er gelegenheid voor frisse lucht, zonder dat de deur compleet hoeft te worden geopend. Eventuele roedes in of op het glas kunnen de pui ook verfraaien en behoort tot de mogelijkheden.

Uw kunststof schuifpui is leverbaar in diverse kleuren

Wij maken de kunststof schuifpui die u wilt. Om de schuifpui volledig naar uw eigen smaak te kunnen ontwerpen, bieden wij u de keuze uit verschillende kleuren. Naast dat wij u de kleuren bieden die in de onderstaande afbeelding staan afgebeeld, bieden wij een aantal van deze kleuren ook in zowel een gladde als een matte uitvoering. Meer weten over de kleuren? Of wilt u advies over de geschikte kleur voor uw kunststof schuif pui?  Wij helpen u graag!

Kunststof kozijnen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof deuren.

Schuifpuien

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof schuifpuien.