Kunststof deuren volledig naar uw wensen bij Aarnink

Zoekt u een deur die jarenlang meegaat, onderhoudsarm en goed geïsoleerd is? Kies dan voor de kunststof deuren van Aarnink! Onze onderhoudsarme deuren zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ook kunststof deuren volledig naar eigen wensen laten maken. Extra grote deuren zijn ook mogelijk (conform het Bouwbesluit), dankzij de extra staalversterkingen die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele kunststof deuren vallen gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven.

Kunststof deuren in diverse soorten en maten
Met een deur van Aarnink haalt u iets moois in huis. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en gaan jarenlang mee! Bekijk de onderstaande tabbladen voor meer informatie over onze kunststof deuren. Eigen productie, eigen montage, eigen service! Alles onder één dak bij Aarnink.

 

De toepassingen en mogelijkheden bij kunststof deuren

Naast het type deur, de dorpel en het sierbeslag, zijn er meer toepassingen en mogelijkheden bij kunststof deuren. U heeft de keuze uit naar binnen of naar buiten draaiend. En bij deuren met glas heeft u de keuze uit roeden, variërend in verschillende maatvoering en kleuren. Ook zijn de deuren Komo gecertificeerd, zo weet u zeker dat de kwaliteit van de deur uitstekend is. Voor uw veiligheid zijn kunststof deuren ook een goede keuze. Ze dragen namelijk de SKG goedkeuring voor inbraakwerendheid. Het VEKA kunststof profiel van onze kunststof deuren zijn daarnaast ISO -9001 gecertificeerd. De warmte doorgangscoëfficiënt van uw deur inclusief vulling is tot 1,0 W/m2K, afhankelijk van glassoort

Kunststof deuren plaatsen

Aarnink levert en produceert niet alleen kunststof deuren, maar plaatsen ze ook bij u thuis. Voordeuren, achterdeuren, tuindeuren. Wij verzorgen het hele project van ontwerp, productie tot en met het plaatsen van de deuren. Op deze manier kunnen wij altijd op tijd en volgens afspraak leveren. Bent u een doe-het-zelver? Dan kunt u uiteraard ook zelf uw kunststof deuren plaatsen. Voor tips en advies over het plaatsen van kunststof deuren, kunt u ook altijd terecht bij ons. U betaalt pas achteraf wanneer u de montage door Aarnink laat uitvoeren. Ons project is pas afgerond als de kunststof deuren geplaatst zijn en de klant tevreden is!

Diverse soorten dorpels voor kunststof deuren

Voor alle kunststof deuren bieden wij dorpels aan. Dorpels bevinden zich aan de onderzijde van de omranding van uw deur. Dorpels voorkomen dat het gaat tochten in uw huis, en houden stof en regen tegen.  Om ervoor te zorgen dat uw kunststof deur straks goed matcht met het interieur van uw woning heeft u de keuze uit dorpels van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit dorpels van kunststof, aluminium of van DTS. DTS is een kunststof met een hardsteen look. Voor advies over welk materiaal het best past bij uw woning, kunt u altijd bij ons terecht.

Kunststof deuren met een kunststof dorpel dorp Kunststof deuren met een DTS dorpel
Voorbeeld van een kunststof dorpel
bij een kunststof deur
Voorbeeld van een Greenteq dorpel
bij een kunststof deur
Voorbeeld van een DTS dorpel
bij een kunststof deur

 

 Kunststof deuren kunnen worden voorzien van sierbeslag

Om uw deur helemaal af te maken, bieden wij ook sierbeslag aan in verschillende soorten en maten. Onder sierbeslag verstaan wij de deurklink, een sluiting en een deurbel. Wij geven u de keuze uit sierbeslag in vier materialen, te weten: RVS, grafiet, brons en messing. Qua functionaliteit doen de verschillende materialen niet voor elkaar onder, de uitstraling die gecreëerd wordt door het type sierbeslag dat u kiest, verschilt echter wel. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om voor elke smaak een bijpassend sierbeslag te kiezen. Mocht u twijfelen over het sierbeslag dat het beste bij uw woning past? Wij denken graag met u mee en kunnen u altijd voorbeelden laten zien van de verschillende soorten sierbeslag! 


Sierbeslag voor kunststof deuren
Aarnink levert diverse soorten sierbeslag voor kunststof deuren

Kunststof deuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren

U hebt de keuze uit 52 kleurmogelijkheden, zodat u uw kunststof deuren volledig naar uw eigen smaak kunt laten ontwerpen en maken, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Heeft u vragen over de kleuren? Wij voorzien u graag van advies!

Prijzen van kunststof deuren

Aarnink biedt top kwaliteit kunststof deuren aan tegen scherpe prijzen. Op deze manier beschikken wij over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Meer weten over kunststof deuren, en de kosten ervan? Neem dan eens een kijkje in onze brochure of vraag direct een offerte aan! Wij stellen u drie simpele vragen voordat u een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment kunststof deuren. Binnen slechts 5 minuten na het versturen van uw aanvraag, ontvangt u een gespecificeerde offerte incl. prijzen per mail.

Eenvoudig en snel dus! Voor verdere vragen en advies kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0570-676600 of het e-mailadres info@aarnink.nl. U bent ook van harte welkom bij Aarnink op de Paderbornstraat 1 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring