Kunststof kozijnen ontwerpen en plaatsen door Aarnink

Zoekt u kozijnen voor uw nieuwe woning? Denk eens aan kunststof kozijnen! De kunststof kozijnen die tegenwoordig geproduceerd worden, zijn niet meer van de houten kozijnen te onderscheiden. Bovendien hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van de houten kozijnen. Bij het bouwen van een woning is het overwegen van kunststof kozijnen dus absoluut de moeite waard. Ook wanneer u niet van plan bent een nieuwe woning te bouwen zijn er mogelijkheden met kunststof kozijnen. Renoveert u uw huis? Ook dan is het uitstekend mogelijk om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Door jarenlange ervaring kunnen de experts van Aarnink vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat! Bekijk ook onze tips als u kunststof kozijnen wilt aankopen.

 

Kunststof is milieuvriendelijk en recyclebaar.
- Het is niet onderhevig aan weersinvloeden;
- Vele toepassingsmogelijkheden;
- Prima prijs- kwaliteitverhouding;
- Van profiel tot glaslat, alle producten voldoen aan inbraakwerende eisen.

 

 

 

 

Waarom de kunststof kozijnen van Aarnink?

Zoals gezegd, hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van de houten kozijnen. Ze zijn namelijk qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Wel blijken ze over een periode van 25 jaar vele malen sterker en voordeliger. Doordat ze goed isoleren en bovendien recyclebaar zijn, is de keuze voor kunststof kozijnen ook een milieubewuste keuze. Waar kozijnen van hout na verloop van tijd verslechteren door weersinvloeden, gaan kunststof kozijnen veel langer mee. Alle kozijnen van Aarnink kunnen worden voorzien van de nieuwste functionele opties, en door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u de kleur en het type glas volledig naar uw smaak uitzoeken.

Er zijn maar liefst vijftig verschillende kleuren mogelijk. Door de UV bestendigheid vervagen de kleuren over zeer lange periode nagenoeg niet. Ook dragen de kunststof kozijnen bij aan de beveiliging van uw woning, alle kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’, dit omdat zij voldoen aan inbraakwerende eisen. De kozijnen van Aarnink zijn bovendien scherp geprijsd, waardoor wij altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

 

Kunststof kozijnen plaatsen

Het plaatsen van de kunststof kozijnen is een belangrijke stap tijdens onze projecten. Onze kozijnen kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst. Dit omdat ze allemaal worden geleverd met muuraansluitrubbers, muuraansluitingen en lekdorpels bij draaiende elementen. Wij plaatsen de kunststof kozijnen graag voor u, maar mocht u dit liever zelf doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bij het plaatsen van kozijnen bieden wij u bovendien de mogelijkheid om de oude kozijnen te laten demonteren en af te voeren. Onze klus is pas klaar als onze kozijnen netjes geplaatst zijn en de klant tevreden is. Vandaar dat u pas hoeft te betalen na het plaatsen van de kunststof kozijnen.

Professioneel advies over kunststof kozijnen

Kiezen welke kozijnen u in uw woning wilt, is een niet-alledaagse keuze. Wij voorzien u daarom graag van persoonlijk advies in onze showroom of bij u thuis. Op deze manier krijgt u een beeld van de mogelijkheden, keuzes en bijbehorende prijzen. Al uw ideeën en wensen zijn welkom om er zeker van te zijn dat u straks de kunststof kozijnen naar uw eigen smaak heeft. U wordt betrokken bij het hele proces zodat u te allen tijde kunt meedenken over de kozijnen van uw eigen woning.  Niet iedere woning is hetzelfde en kent soms ongebruikelijke vormen. Of er nu sprake is van oude klassieke stijlvormen of moderne aanpassingen, wij maken alles voor u op maat.  Vanaf de basis staan de kunststof kozijnen onder continue kwaliteitscontrole tot dat zij door onze eindmontageploegen bij u thuis worden geplaatst.

Veka profiel als basis voor kunststof kozijnen van ongekende stevigheid

Bij alle kunststof kozijnen gebruiken wij als basis Veka profielen. Dankzij de constructie met meerdere wanden en stalen versterkingen zijn de Softline profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar. Weer en wind hebben nagenoeg geen invloed op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

Kunststof kozijnen met een vlak profiel Kunststof kozijnen met een verdiept profiel
Een vlak kunststof kozijnprofiel Een verdiept kunststof kozijnprofiel

Onze topkwaliteit Softline 82 kunststof kozijnprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en sluiten naadloos aan op de eisen van het Bouwbesluit. Softline 82 is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. In beide gevallen blijft de dieptewerking bestaan. Het verdiepte profiel is een belangrijk voordeel van kunststof kozijnen: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur. Bovendien is Softline 82 juist door het verdiepte profiel uitermate geschikt als hoogwaardige en duurzame vervanging van bestaande kozijnen. Tevens leveren wij de mogelijkheid van HVL (Hout Verbinding Look), waarbij de verdiepte Softline 82 kozijnen profielen aan de buitenzijde dezelfde rechte verbinding hebben als houten kozijnen. Hierdoor zijn ze nagenoeg niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Kunststof kozijnen ook voor uw veiligheid

Wilt u rustig slapen zonder u zorgen te hoeven maken over uw veiligheid? Dat kan mede dankzij de kunststof kozijnen van Aarnink. Door de stalen versterkingen in de profielconstructie en het zeer professionele beslag, behoren onze kozijnen tot de absolute top als het gaat om de beveiliging van uw woning. Het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ is dan ook op al onze kozijnen van toepassing. In combinatie met inbraak veilig hang- en sluitwerk (SKG gecertificeerd) en met ons uitgebreide assortiment veiligheidsglas wordt de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

De milieuvriendelijkheid van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn door de hoge isolatiewaarde ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA kunststof kozijnprofielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. VEKA kunststof kozijnprofielen worden tevens uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen. Deze kozijnen worden probleemloos gerecycled en hergebruikt. Dit is een veilig idee voor nu, maar ook voor de toekomst.

De vele toepassingen bij kunststof kozijnen

Als we het over kozijnen hebben, hebben we het natuurlijk ook over glas. U kunt een keuze maken uit isolatieglas, geluidswerend glas, veiligheidsglas, verschillende matglas/ornament glas en zelfs ornament glas in lood. De glasdikte is mogelijk van 15-43 mm in de kunststof kozijnen en/of deuren. Dit glas kan worden toegepast in een uitgebreide keuze van draaival-, draai-, val-, stolp- en schuiframen of samengestelde elementen. Door de verschillende glastypen kunnen wij u voorzien van diverse voordelen:

  • Isolatieglas biedt de mogelijkheid om te besparen op energiekosten.
  • Geluidswerend glas is uitermate geschikt als u woont in een gehorige omgeving.
  • Veiligheidsglas is ontworpen om de gevaarlijke eigenschappen van “gewoon” glas tegen te gaan. Hierbij valt te denken aan de stootvastheid en de manier waarop het glas breekt. Bovendien is veiligheidsglas meer inbraakwerend dan andere glastypen.
  • Glas in lood is een sierrijke en sfeerbepalende mogelijkheid die wij u bieden als toepassing bij onze kunststof kozijnen.
  • Aarnink levert ook een aantal mogelijkheden van zonwering tussen het glas. Hierbij kunt u denken aan lammellen tussen het glas of verduisterende plisse mogelijkheden tussen het glas.

Top ventilatie en isolatie met kunststof kozijnen

Om een aangenaam en gezond binnenklimaat te garanderen, is ventilatie van groot belang. U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan draai-, kiep- en kantelramen. Ventilatieroosters kunnen hierbij naar wens worden ingebouwd. De isolatiewaarde van onze kunststof kozijnprofielen is hoog, zowel voor warmte als geluid. De kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Geen last dus van tocht of hinderlijke geluiden en ook nog een prettige besparing op uw stookkosten.

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren

U hebt de keuze uit 52 kleurmogelijkheden, zodat u uw kunststof kozijnen volledig naar uw eigen smaak kunt laten ontwerpen en maken, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Heeft u vragen over de kleuren? Wij voorzien u graag van advies!

 

 

Prijzen van Aarnink kunststof kozijnen

Aarnink biedt top kwaliteit kunststof kozijnen aan tegen scherpe prijzen. Op deze manier beschikken wij over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Bovendien betaald u pas wanneer de kunststof kozijnen gemonteerd zijn. Meer weten over kunststof kozijnen, en de kosten ervan? Neem dan eens een kijkje in onze brochure of vraag direct een offerte aan! In drie simpele stappen vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Maak een keuze uit ons ruime assortiment kozijnen!

Binnen 5 minuten na het versturen van uw aanvraag, ontvangt u een gespecificeerde offerte incl. kunststofkozijn prijzen per mail (check ook spam). Eenvoudig en snel krijgt u een eerste indicatie van de mogelijke kosten! Voor verdere vragen en advies kunt u ons bereiken op het telefoonnummer0570-676600 of het e-mailadres info@aarnink.nl. U bent ook van harte welkom bij Aarnink op de Paderbornstraat 2 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring