Renovatie


Uw huis renoveren? Ontdek onze kunststof kozijnen, deuren en meer!

Staat u op het punt om uw huis te renoveren? Kiezen voor kunststof kozijnen, deuren of bijvoorbeeld een kunststof schuifpui is dan een absolute aanrader. Het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen of schuifpuien is tijdens een renovatie eenvoudiger, dan wanneer dit als aparte verandering aan uw woning moet gebeuren. Onze experts denken graag met u mee over het plaatsen van onze kunststof producten. Niet alleen voor renovatie, maar ook voor nieuwbouw is Aarnink uw kunststof specialist en bieden wij dezelfde producten tegen dezelfde voordelen.

Waarom kiezen voor kunststof bij een woningrenovatie?

Wanneer u bij het renoveren van uw huis kiest voor kunststof, biedt dit u vele voordelen. Het grote voordeel van kunststof ten opzichte van hout, is dat kunststof veel sterker en voordeliger is. Bovendien gaat kunststof langer mee, omdat het nauwelijks onderhevig is aan weersinvloeden; terwijl houten kozijnen na verloop van tijd verslechteren. De kunststof producten van Aarnink zijn bovendien qua uiterlijk bijna niet meer te onderscheiden van het klassieke hout. De keuze voor kunststof bij uw renovatie is daarnaast ook een milieubewuste keuze, dankzij het goede isolatievermogen en de eigenschap dat kunststof recyclebaar is.

Ik ga mijn woning renoveren, wat biedt Aarnink mij?

Aarnink kan u van dienst zijn met diverse kunststof producten bij uw woningrenovatie. Hiervoor geldt dat wij het gehele proces, van productie tot aan montage, zelf uitvoeren. Hierdoor zijn wij verantwoordelijk voor zowel het basis- als het eindproces, en volgen wij het gehele proces op de voet. Ook heeft u na het renoveren van uw huis op alle kunststof producten een garantie van 10 jaar.

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Aarnink is specialist op het gebied van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Deze worden gemaakt in de eigen fabriek. Het plaatsen van deze onderdelen is een relatief grote aanpassing, en dus zeer geschikt om tijdens het renoveren van uw huis te laten plaatsvinden. De kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien zijn voorzien van het keurmerk ‘Veilig wonen’. Het keurmerk geeft aan dat de kans op een inbraak afneemt met 95%. Naast de duurzaamheid van kunststof, profiteert u met deze producten dus ook van het inbraakwerend karakter van kunststof.

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring