Geproduceerd in eigen fabriek

Renovatie

Bij Aarnink kunt u terecht voor hoogwaardige kunststof kozijnen op maat gemaakt voor uw woning. Onze kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en dragen bij aan een betere isolatie van uw woning. Bovendien bieden wij een ruime keuze aan kleuren en stijlen, zodat uw nieuwe kozijnen perfect bij uw woning passen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ieder kozijn wordt door ons ingemeten, op maat gemaakt in onze eigen fabriek en door onze eigen monteurs gemonteerd. Kies Zekerheid, Kies Aarnink.

Kunststof is een goede keuze

Staat u op het punt om uw huis te renoveren? Kiezen voor kunststof kozijnen, deuren of bijvoorbeeld een kunststof schuifpui is dan een absolute aanrader. Het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien kan tijdens een renovatie eenvoudig ingepland worden, maar ook apart uitgevoerd worden. Ook de renovatie van uw dakkapel is bij ons in goede handen. Nieuwe dakkapellen plaatsen wij niet, wel kunnen wij de kozijnen voor de nieuwe dakkapel leveren. Door hetzelfde profiel te gebruiken, behoudt u dezelfde uitstraling van uw woning. Onze verkopers denken graag met u mee over het plaatsen van onze kunststof producten. Niet alleen voor renovatie, maar ook voor nieuwbouw is Aarnink uw kunststof specialist en bieden wij dezelfde producten tegen dezelfde voordelen. Kijk op onze site onder producten welke mogelijkheden er zijn.

HVL Lasmachine
Grootschalige renovatie
Renovatie door monteurs van Aarnink

Waarom kiezen voor kunststof bij een woningrenovatie?

Wanneer u bij het renoveren van uw huis kiest voor kunststof, biedt dit u vele voordelen. Het grote voordeel van kunststof ten opzichte van hout, is dat kunststof veel sterker en voordeliger is. Bovendien gaat kunststof langer mee, omdat het nauwelijks onderhevig is aan weersinvloeden; terwijl houten kozijnen na verloop van tijd verslechteren. De kunststof producten van Aarnink zijn bovendien qua uiterlijk bijna niet meer te onderscheiden van het klassieke hout. De keuze voor kunststof bij uw renovatie is daarnaast ook een milieubewuste keuze, dankzij het goede isolatievermogen en de eigenschap dat kunststof recyclebaar is.

Ik ga mijn woning renoveren, wat biedt Aarnink mij?

Aarnink kan u van dienst zijn met diverse kunststof producten bij uw woningrenovatie. Hiervoor geldt dat wij het gehele proces, van productie tot aan montage, zelf uitvoeren. Hierdoor zijn wij verantwoordelijk van begin- tot eindproces en volgen wij het gehele proces op de voet. Na het renoveren van uw huis heeft u op alle kunststof producten een garantie van 10 jaar.

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Aarnink is specialist op het gebied van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Deze worden gemaakt in de eigen fabriek. Het plaatsen van deze onderdelen is een relatief grote aanpassing en investering, neem dus een betrouwbare partner in de arm. Onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien zijn voorzien van het keurmerk ‘Veilig wonen’. Het keurmerk geeft aan dat de kans op een inbraak afneemt met 95%. Naast de duurzaamheid van kunststof, profiteert u met deze producten dus ook van het inbraakwerend karakter van kunststof. Kunststof kozijnen worden van binnenuit beglaasd en beperken mede hierdoor het inbraakrisico.

Waarom de kunststof kozijnen van Aarnink?

Zoals gezegd, hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van de houten kozijnen. Ze zijn namelijk qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Wel blijken ze over een periode van 25 jaar vele malen sterker en voordeliger. Doordat ze goed isoleren en bovendien recyclebaar zijn, is de keuze voor kunststof kozijnen ook een milieubewuste keuze. Waar kozijnen van hout na verloop van tijd verslechteren door weersinvloeden, gaan kunststof kozijnen veel langer mee. Alle kozijnen van Aarnink kunnen worden voorzien van de nieuwste functionele opties, en door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u de kleur en het type glas volledig naar uw smaak uitzoeken.

Er zijn meer dan vijftig verschillende kleuren mogelijk. Door de UV bestendigheid vervagen de kleuren over zeer lange periode nagenoeg niet. Ook dragen de kunststof kozijnen bij aan de beveiliging van uw woning, alle kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’, dit omdat zij voldoen aan inbraakwerende eisen. De kozijnen van Aarnink zijn bovendien scherp geprijsd, waardoor wij altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

Kunststof kozijnen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof deuren.

Schuifpuien

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof schuifpuien.