Horren

Indien u kozijnen van Aarnink koopt, kunt u bij aanschaf van de kozijnen er voor kiezen direct horren aan te schaffen.

In onze draaikiepramen klikken we een inzethor die vanuit de binnenkant geplaatst wordt, maar aan de buitenkant van het raam zit. Hierdoor kunt u altijd uw raam open en dicht doen, zonder dat u uw hor er uit hoeft te halen. Ook het wisselen van zomer- naar winterstand is geen probleem, uw hor kan gewoon blijven zitten. Er wordt niet geboord of geschroefd in uw nieuwe kozijn.

In de deuren kunnen wij een plisséhordeur plaatsen. Deze schuift u als een harmonica open of dicht, naar wens. Op dubbele tuindeuren is het advies om een dubbele plisséhor te plaatsen en in uw schuifpui kunnen wij aan de buitenzijde van de schuifdeur een plisséhordeur plaatsen. Vraag uw verkoopadviseur om advies.

Indien u op een later tijdstip alsnog inzethorren voor uw kozijnen wenst, dan kunt u ze nabestellen en bij ons aan de fabriek afhalen. U kunt deze zelf monteren.

Horren van top kwaliteit

 

Wilt u een goede ventilatie in uw huis en ook nog eens insecten buiten houden? Dan bent u bij Aarnink aan het juiste adres voor horren en hordeuren. Al onze horren zijn gemaakt van uitstekend (weerbestendig) materiaal. Door het weerbestendige materiaal zijn de horren zeer onderhoudsarm. Het gaas is eenvoudig af te stoffen met een doek of borstel. Schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig. Voor onze horren gebruiken we de maatvoering van onze kozijnen, daarom kunnen wij geen horren voor andere kozijnen inmeten en plaatsen.

  • Inzethorren voor draaikiepramen
  • Plisséhordeuren voor achterdeuren, tuindeuren of schuifpuien.

Kom gerust langs om u te laten adviseren over het plaatsen van horren. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door en staan open voor uw ideeën.

Goede ventilatie met horren

Onze horren zorgen voor voldoende frisse lucht in uw woning, zonder dat er insecten naar binnen komen. Een goede ventilatie van uw woning is goed voor uw gezondheid en het woonklimaat. Horren zorgen voor een optimale en beschermde ventilatie. Aarnink levert verschillende designs, formaten en soorten. Onze horren zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, om u van alle gemakken te voorzien. Voor vrijwel elk type raam of deur biedt Aarnink horren aan.

Inzethor

Als u op zoek bent naar horren die eenvoudig te plaatsen zijn, zonder boren of schroeven in het kozijn te plaatsen, is een inzethor de ideale oplossing. De inzethor wordt van binnenuit geplaatst aan de hand van een simpel kliksysteem. Mocht u geen standaardmaat kozijn hebben, dan maken wij de inzethorren zonder problemen op maat. Het voordeel van een inzethor is dat deze eenvoudig uit te nemen zijn zonder beschadiging aan het kozijn. Zo hoeft u bijvoorbeeld in de winter geen hor in uw deur te hebben. Bovendien zijn inzethorren erg sfeervol door het zwarte horgaas, zo geven zij een extra dimensie aan elk interieur.

Plisséhordeur

In de plissé-hordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting middels  bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten; de ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of extra brede schuifpui.

Een plissé-hordeur heeft als groot voordeel dat het weinig plaats inneemt. Een plissé-hordeur maakt namelijk geen gebruik van een onderdorpel, u houdt zo veel ruimte over voor vitrage of gordijnen. Het gehele systeem is onderhoudsvrij en weerbestendig. In de winter is het daarnaast erg gemakkelijk om het systeem uit te nemen. Indien mogelijk plaatsen wij een plisséhordeur in de dag, maar op de dag plaatsen is ook mogelijk.

Kunststof kozijnen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof deuren.

Schuifpuien

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof schuifpuien.