Horren van top kwaliteit

Wilt u een goede ventilatie in uw huis en ook nog eens insecten buiten houden? Dan bent u bij Aarnink aan het juiste adres voor horren en hordeuren. Al onze horren zijn gemaakt van uitstekend (weerbestendig) materiaal. Door het weerbestendige materiaal zijn de horren zeer onderhoudsarm. Het gaas is eenvoudig af te stoffen met een doek of borstel. Schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig. Wij bieden u horren in diverse soorten en maten: 

  • Inzethor 
  • Inzetrolhor 
  • Inzetplisséhor 
  • Plisséhordeuren 


Kom gerust langs om u te laten adviseren over het plaatsen van horren. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door en staan open voor uw ideeën.

Goede ventilatie met horren

Onze horren zorgen voor voldoende frisse lucht in uw woning, zonder dat er insecten naar binnen komen. Een goede ventilatie van uw woning is goed voor uw gezondheid en het woonklimaat. Horren zorgen voor een optimale en beschermde ventilatie. Aarnink levert verschillende designs, formaten en soorten. Onze horren zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, om u van alle gemakken te voorzien. Voor vrijwel elk type raam of deur biedt Aarnink horren aan.

https://www.youtube.com/watch?v=kMJfjTnT58Y

Inzethor

Als u op zoek bent naar horren die eenvoudig te plaatsen zijn, zonder boren of schroeven in het kozijn te plaatsen, is een inzethor de ideale oplossing. Ook bij houten raamkozijnen en draaikiepramen hoeft er niet geboord of geschroefd te worden. De inzethor wordt van binnenuit geplaatst aan de hand van een simpel kliksysteem. Mocht u geen standaardmaat kozijn hebben, dan maken wij de inzethorren zonder problemen op maat. Het voordeel van een inzethor is dat deze eenvoudig uit te nemen zijn zonder beschadiging aan het kozijn. Zo hoeft u bijvoorbeeld in de winter geen hor in uw deur te hebben. Bovendien zijn inzethorren erg sfeervol door het zwarte geplisseerde horgaas, zo geven zij een extra dimensie aan elk interieur.

Plisséhordeur

In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

 

Een plisséhordeur heeft als groot voordeel dat het weinig plaats inneemt. Een plisséhordeur maakt namelijk geen gebruik van een onderdorpel, u houdt zo veel ruimte over voor vitrage of gordijnen. Het gehele systeem is onderhoudsvrij en weerbestendig. In de winter is het daarnaast erg gemakkelijk om het systeem uit te nemen. Een ander voordeel van een plisséhordeur is dat wanneer iemand tegen het gaas aanloopt, het gaas niet scheurt maar in zijn geheel uit de geleiding valt. Hierna is het weer eenvoudig te monteren en hoeft er geen nieuw gaas te worden aangeschaft.
Een plisséhordeur neemt weinig plaats in In de winter is het systeem van de plisséhordeur eenvoudig uit nemen

Wat kosten de horren van Aarnink?

De horren van Aarnink koopt u altijd tegen een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Onze horren van topkwaliteit bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Alles over de diverse soorten horren en hordeuren vindt u in onze brochure. Al onze horren en bijbehorende kozijnen zijn maatwerk, de prijzen zijn hierdoor op aanvraag. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten van een hor in uw woning, kom dan gerust langs in onze showroom. Daarnaast kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 0570 - 67 66 00 of het e-mailadres info@aarnink.nl. Ook kunt u ons bezoeken op de Paderbornstraat 1 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring