Zonwering op maat

Op het gebied van zonwering hebben wij een uitgebreid assortiment en zijn er vele toepassingen mogelijk. Onderstaande typen kunnen uitstekend worden toegepast in combinatie met onze kunststof kozijnen. U kunt kiezen uit verschillende type doeken en kleuren. De kap, zijgeleiders en onderlijst zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Niet alleen is zonwering erg praktisch; het geeft ook nog eens een fraaie uitstraling aan de woning en verhoogt de waarde. Het zorgt voor een uitstekend werk- en leefklimaat. Hierdoor voelt u zich prettiger in de ruimte waarin u werkt of leeft. Vaak wordt gedacht dat zonwering alleen in de zomer van pas komt. In de wintermaanden is zonwering echter ook ideaal. De inbraakwerende en energiebesparende eigenschappen zorgen ervoor dat u het hele jaar door profijt heeft van uw zonwering.

Zonwering zorgt voor een prettige woonruimte

Zonwering is multifunctioneel, en heeft vele voordelen. In het algemeen vinden mensen het prettig als er licht naar binnenvalt, er moet echter niet te veel licht binnen vallen. Zo kan op een werkplek met beeldschermen zonlicht leiden tot prikkelingen in het oog. Behalve licht komt er ook warmte binnen via het raam. In de winter is dit prettig, in de zomer is dit echter vaak niet het geval. Vaak wordt de warmte tegen gegaan met een airconditioning. Naast dat dit een behoorlijke investering is, hebben ze ook een hoog energieverbruik. Door gebruik te maken van zonwering verweert u de warmte, bespaart u zo geld en bent u ook milieubewust bezig!

Screens

Door screens behoudt u overdag uw zicht naar buiten toe, zonder dat er inkijk naar binnen toe is. Screens zijn uitermate geschikt voor situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Screens hebben namelijk een grote windvastheid. Naast de traditionele screens in de verschillende kastgroottes zijn er tegenwoordig ook de zogenaamde ZIP-screens. Deze onderscheiden zich van de normale screens, doordat het screendoek zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders. Onze screens zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. De doeken in de screens zijn bijna altijd bestand tegen schimmels en rotten, daarnaast zijn ze vaak brandvertragend en antistatisch. Ook gaan screens lang mee doordat ze roestvrij en niet te vervormen zijn. Screens zijn in verschillende maten leverbaar

Rolluiken

Rolluiken zijn de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt, ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende kou-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Kort gezegd zijn er de volgende voordelen: 

Verduistering 

Rolluiken houden zonlicht buiten. Hierdoor voorkomt u lichtinval in uw kamer en zorgt u voor een koelere kamertemperatuur. 

Bescherming 

Rolluiken bieden uw woning extra bescherming. Rolluiken voorkomen inkijk en zijn inbraakwerend. Een rolluik demonteren maakt veel geluid en is niet gemakkelijk. Ook worden uw ramen beschermd tegen extreme weersomstandigheden. Dankzij de geluidswerende functie kunt u bovendien lawaai buiten houden. 

Isolatie 

‘s Zomers zijn rolluiken ideaal om zon te weren, ‘s winters kunt u juist profiteren van de isolerende werking. Normaal gesproken gaat er warmte verloren via de ramen, door rolluiken worden echter stookkosten bespaard.

Rolluiken is een veelzijdige manier van zonwering

Uitvalschermen

Dankzij uitvalschermen kunt u zowel binnen als buiten genieten van zonnig weer. Uitvalschermen hebben een variabele uitvalshoek en zorgen niet alleen voor een verfraaiing van uw wonig, maar scheppen ook binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk met uitvalschermen van Aarnink, zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch. Uitvalschermen brengen meerdere voordelen met zich mee: 

  • Uitzicht naar buiten wordt behouden 
  • Uitvalschermen zijn geschikt voor vrijwel ieder raam 
  • Bescherming van uw interieur tegen verkleuring 
Uitvalschermen is uitstekend voor zonwering

De zonwering van Aarnink is altijd scherp geprijsd

Aarnink koopt altijd in tegen lage inkoopprijzen, hierdoor zijn wij in staat u een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding te bieden. Alles over onze zonwering en de bijbehorende prijzen treft u in
onze brochure. Mocht u verdere vragen hebben, of advies willen inwinnen? Geen probleem! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0570 - 67 66 00 of het e-mailadres info@aarnink.nl. Ook kunt u ons bezoeken op de Paderbornstraat 1 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring