Geproduceerd in eigen fabriek

Kunststof gevelbekleding

Bij Aarnink kunt u terecht voor hoogwaardige kunststof kozijnen op maat gemaakt voor uw woning. Als u uw kozijnen vervangt, kunt u ook overwegen om de gevelbekleding te vervangen. Dit doen wij alleen in combinatie met het plaatsen van kozijnen. Wij zijn dealer van @keralit, een hoogwaardig product, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is.

Gevelbekleding

Zoekt u gevelbekleding voor uw woning? Kunststof gevelbekleding is een absolute toevoeging aan uw huis! Kunststof gevelbekleding heeft als groot voordeel dat deze onderhoudsarm is en niet meer geschilderd hoeft te worden. Doordat de gevelbekleding van kunststof wordt gemaakt, gaat deze veel langer mee dan houten gevelbekleding. Wij gebruiken uitsluitend kunststof gevelbekleding van het A-merk Keralit. Keralit is recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Uniek aan de Keralit gevel- en dakranddelen is dat de gevelbekleding niet meer van hout te onderscheiden is. Zo heeft u de gemakken van kunststof gevelbekleding gecombineerd met de warme uitstraling van een houten gevelbekleding. 

Modellen kunststof gevelbekleding

Aarnink biedt u meerdere modellen kunststof gevelbekleding. Elk model heeft zijn eigen kenmerken en voordelen.
Op deze manier kunt u naar uw eigen smaak een keuze maken uit de diverse modellen.

De kunststof gevelbekleding is in verschillende kleuren leverbaar. Komt u naar de showroom om een keuze te maken uit het grote aanbod en de actuele kleuren, want het aanbod wordt constant uitgebreid met nieuwe moderne kleuren.

Keralit biedt een 3-tal modellen zoals hieronder omschreven: Sponning 143, Sponning 190, en Potdeksel 177. Wilt u meer weten over modellen of kleuren? Kom naar de showroom en vraag gerust om advies!

Sponningdeel 143 mm

Het sponningdeel 143 mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten ook hier tot het verleden. De kunststof gevelbekleding heeft door de sponning een mooi lijnenspel en uw gevel krijgt een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Sponningdeel 190 mm

Dit model voor uw kunststof gevelbekleding met een breedte van 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190m is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Potdeksel 177 mm

Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is en worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model.