Kunststof kozijnen uit eigen fabriek voor zakelijke partners.

Dat is Aarnink

Met een team van bijna 150 medewerkers produceren en plaatsen wij kunststof kozijnen ook bij zakelijke klanten. Wij doen alles in eigen huis en daar zijn wij trots op. Kunt u zelf kozijnen monteren of laat u het liever aan de experts over? Graag overleggen wij met u de mogelijkheden. Aarnink levert af fabriek kozijnen met bijbehorend glas en accessoires, opdat de zakelijke klant deze zelf kan gaan plaatsen. Ook kunnen wij u ontzorgen door de renovatiewoning van u of de nieuwbouwwoning te voorzien van kunststof kozijnen. Deze plaatsen wij dan in gereed houten stelkozijn.

Ook zakelijk kiest u voor Aarnink

Geproduceerd en geplaatst vanuit onze fabriek in Deventer

Aannemers en Klusbedrijven

Onze kozijnen, ramen en deuren worden in onze eigen productiehal in Deventer gemaakt. Verdiept of vlak profiel, binnen- of buitendraaiende deuren, de mogelijkheden zijn legio.

Architecten

Aarnink Kunststof Kozijnen werkt met het Veka profiel. Het 82NL of 82AD profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. De schuine lijn van het verdiepte profiel past perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de 21e eeuw.

Prefab

Aarnink werkt met vele partijen samen om de energietransitie te versnellen. Dat kan door onze kozijnen en deuren in te bouwen in Prefab gevelelementen die in zijn geheel voor de woning wordt geplaatst.

Vereniging voor eigenaren

Voor VvE’s zijn wij ook gesprekspartner voor een duurzame en energiezuinige woning. Met onze kozijnen kunt u een goede stap zetten. Projecten voor VvE’s voeren wij in heel Nederland uit. Aarnink Kozijnen Projecten helpt VvE’s om deze stap te zetten. Klik door voor meer informatie.