Kunststof kozijnen uit eigen fabriek.

Voor aannemers en afnemers

Bouwt u voor een klant een nieuwe woning, een uitbouw of een renovatieproject? Neem dan contact met ons op. Voor aannemers, klusbedrijven en ZZP’ers zijn wij een uitstekende partner. Wij gebruiken het Veka-profiel, een A-geclassificeerd profiel, om daar onze kozijnen uit te vervaardigen. Snel en vakkundig in onze fabriek in Deventer. Op maat gemaakt, gereed voor een stelkozijn om in de woning te plaatsen. Levering is mogelijk af fabriek of op locatie en eventueel kunnen onze montageteams de kozijnen voor u plaatsen.

Alles onder één dak!

Als aannemer wilt u ontzorgd worden. Een aanvraag kunt u per mail aan ons versturen, onze calculatie werkt hem voor u uit. Zodra wij uw akkoord en de definitieve maatvoering hebben, kunnen wij voor u aan de slag. Afhankelijk van de levertijden van de materialen kunnen wij een lever- of montagedatum met u afspreken.

Met uw klant kunnen wij eventueel een afspraak in de showroom maken, wij lopen dan de woning met hen door. Afhankelijk van hun keuzes, leggen wij een optielijst bij u neer om af te stemmen met de klant. De kozijnen worden in eigen fabriek geassembleerd en voorzien van glas.

Het Veka profiel S82NL is ons uitgangspunt, waar elk kozijn mee begint. Het Veka-profiel dat wij gebruiken is een A-geclassificeerd Duits profiel, dat wij al ruim 25 jaar gebruiken. Dit verdiepte profiel heeft een prachtige uitstraling. Naast kozijnen behoren deuren, schuifpuien, gevelbekleding en zonwering tot ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen met u door iedere op maat gemaakte deur. Of het nu een schuif-, draai-, kantel-, binnen- of buitendraaiende deur moet zijn, bij ons bent u daarvoor aan het goede adres. Ook bij deze producten staan wij garant als het gaat om duurzaamheid, schoonheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Vanaf de Paderbornstraat 2 te Deventer worden onze kozijnen uitgeleverd of door onze eigen montageteams bij de klant thuis gemonteerd.

Waarom Aarnink

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Dat komt mede door het succes van het totaalprogramma van zowel produceren als afmonteren en onze eigen service afdeling. Alles onder één dak levert u een geweldig prijsvoordeel op!

Zo is het volledig geautomatiseerde machinepark uitgerust met een unieke machine die een haakse las aanbrengt in het kozijn. Als het gaat om de prijs-/kwaliteitsverhouding en betrouwbaarheid dan scoort Aarnink zeer hoog in de snel groeiende nieuwbouwbranche en zijn wij een zeer gewaardeerde gesprekspartner voor ZZP’ers en kleine klusbedrijven.

Al vele jaren staan wij bekend als een betrouwbare en transparante onderneming, die met veel plezier haar deuren voor belangstellenden openstelt voor een bezichtiging op de werkvloer. Het personeel, dat nu bestaat uit 150 enthousiaste medewerkers, laat u graag kennis maken met het zeer moderne machinepark. In de showroom kunt u alle mogelijke kleurrijke en degelijke eindproducten van Aarnink bekijken.

Kom naar onze showroom!

In Deventer gebeurt het. In onze showroom kunt u al onze kozijnen bewonderen; alle mogelijke kozijnen en uitvoeringen staan hier opgesteld, van schuifpui tot deurbel en van voordeur tot rolluik. Alle mogelijke kleuren zijn hier toegepast en wij kunnen u maar liefst 16 verschillende types voordeur laten zien. Achter de showroom bevindt zich de fabriek, hier verzamelen wij in ons magazijn de profielen en overige accessoires om daaruit uw kozijnen te assembleren. Als de kozijnen klaar zijn, wordt het glas hierbij aangevoerd en kunnen wij uitleveren of gaan monteren. Alles onder één dak! Onze showroom is 6 dagen per week geopend, bij voorkeur op afspraak.