Architecten

De kozijnen van Aarnink worden opgebouwd uit het Veka-profiel. Een A-geclassificeerd profiel dat door Veka in Nederland als de S82NL is geïntroduceerd. Dit schuine profiel met een inbouwdiepte van 116 mm houdt rekening met uw kosten en energiezuinigheid. Daarnaast zijn kunststof kozijnen milieuvriendelijk en hebben de kozijnen een prachtige uitstraling, die niet van hout is te onderscheiden. De wanddikte van 2,8 mm zorgt voor extra sterke hoekverbindingen waardoor ramen decennialang probleemloos zullen functioneren. Onderhoud blijft beperkt tot af en toe reinigen. Daarom is Veka 82NL een goede investering.

Altijd de juiste toepassing!

Aarnink werkt al bijna 30 jaar met het Veka profiel. Veka is een Duits A-geclassificeerd profiel die speciaal voor de Nederlandse markt is ontwikkeld. Het verdiepte Softline 82NL biedt vele toepassingen en met een inbouwdiepte van 116 mm past het in nagenoeg elke bouw. Met het Softline 82NL profiel heeft u een keur aan mogelijkheden, zie de link hieronder.

 Softline82NL

Kom naar onze showroom!

In Deventer gebeurt het. In onze showroom kunt u al onze kozijnen bewonderen; alle mogelijke kozijnen en uitvoeringen staan hier opgesteld, van schuifpui tot deurbel en van voordeur tot rolluik. Alle mogelijke kleuren zijn hier toegepast en wij kunnen u maar liefst 16 verschillende types voordeur laten zien. Achter de showroom bevindt zich de fabriek, hier verzamelen wij in ons magazijn de profielen en overige accessoires om daaruit uw kozijnen te assembleren. Als de kozijnen klaar zijn, wordt het glas hierbij aangevoerd en kunnen wij uitleveren of gaan monteren. Alles onder één dak! Onze showroom is 6 dagen per week geopend, bij voorkeur op afspraak.