Kunststofkozijnen in de gevel van de toekomst

Prefab

Aarnink heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en samenwerking gerealiseerd met prefab wanden. Na assemblage van de kozijnen worden ze met het glas naar de fabriek gebracht om van daaruit de gevel samen te stellen. Kozijnen en deuren worden in de fabriek geassembleerd en als complete gevel naar het renovatieproject gebracht. Met onze kozijnen kan een na-oorlogse woning of appartement worden omgeturnd naar een
0-op-de-meter woning.

Wat kan Aarnink betekenen?

Wij, Aarnink kunststof kozijnen, hebben de expertise in huis om al vroegtijdig bij u aan te sluiten. Door de jarenlange opgedane ervaring, begrijpen wij als geen ander dat het snel schakelen is en kunnen wij een bijdrage leveren aan de energietransitie. Kennis van het Bouwbesluit en wind- en waterbelasting kunnen helpen om de juiste keuze voor de kozijnen te maken. Snelheid van handelen is geboden, maar door het inschakelen van vaste contactpersonen bij calculatie en werkvoorbereiding, kan er snel geschakeld worden en kan uw project snel doorlopen worden. De kozijnen worden afgeleverd aan de fabriek – los van het glas – zodat u alles kunt monteren voordat het naar de bouw gaat. 

In onze showroom hebben wij onze kozijnen ingebouwd in een aantal prefab-wanden, hierbij kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Maak daarom een afspraak met één van onze zakelijke verkopers en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Prefab gevel door RC Panels

Een greep uit onze prefab projecten

Kom naar onze showroom!

In Deventer gebeurt het. In onze showroom kunt u al onze kozijnen bewonderen; alle mogelijke kozijnen en uitvoeringen staan hier opgesteld, van schuifpui tot deurbel en van voordeur tot rolluik. Alle mogelijke kleuren zijn hier toegepast en wij kunnen u maar liefst 16 verschillende types voordeur laten zien. Achter de showroom bevindt zich de fabriek, hier verzamelen wij in ons magazijn de profielen en overige accessoires om daaruit uw kozijnen te assembleren. Als de kozijnen klaar zijn, wordt het glas hierbij aangevoerd en kunnen wij uitleveren of gaan monteren. Alles onder één dak! Onze showroom is 6 dagen per week geopend, bij voorkeur op afspraak.