Kunststof gevelbekleding

Zoekt u gevelbekleding voor uw woning? Kunststof gevelbekleding van Aarnink is een absolute toevoeging aan uw huis! Kunststof gevelbekleding heeft als groot voordeel dat deze onderhoudsarm is en niet meer geschilderd hoeft te worden. Doordat onze gevelbekleding van kunststof wordt gemaakt, gaat deze veel langer mee dan houten gevelbekleding. Bovendien is onze gevelbekleding recyclebaar en dus milieuvriendelijk. WIj kopen kunststof gevelbekleding in van het A-merk Keralit. Uniek aan de Keralit gevel- en dakranddelen is dat de gevelbekleding niet meer van hout te onderscheiden is. Zo heeft u de gemakken van kunststof gevelbekleding gecombineerd met de warme uitstraling van een houten gevelbekleding.

 

 

Kunststof gevelbekleding kopen bij Aarnink heeft als voordeel dat wij het gehele project in eigen beheer hebben. Onze projecten zijn pas geslaagd als de klant tevreden is over zijn kunststof gevelbekleding. Bovendien bieden wij u tien jaar garantie!

Wij plaatsen de kunststof gevelbekleding bij u thuis. Dit gebeurt door ons ervaren personeel, op tijd en snel. Ook adviseren wij u graag over het laten plaatsen van de kunststof gevelbekleding.  Tijdens het gehele project staan wij open voor uw wensen, om zo de gevelbekleding te kunnen ontwerpen en plaatsen die u wilt. Daarnaast betaalt u pas na plaatsing van de gevelbekleding, dus pas als de gevelbekleding aan uw wensen voldoet.

Modellen kunststof gevelbekleding

Aarnink biedt u meerdere modellen kunststof gevelbekleding. Elk model heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Op deze manier kunt u naar uw eigen smaak een keuze maken uit de diverse modellen

Sponningdeel 143 mm

Het sponningdeel 143 mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten ook hier tot het verleden. De kunststof gevelbekleding heeft door de sponning een mooi lijnenspel en uw gevel krijgt een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.
Kunststof gevelbekleding met sponningsdeel 143 mm

Sponningdeel 190 mm 

Dit model voor uw kunststof gevelbekleding met een breedte van 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190m is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.
Kunststof gevelbekleding met sponningsdeel 190 mm

Potdeksel 177 mm

Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is en worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model.
Kunststof gevelbekleding met potdeksel 177 mm

Dakrandpanelen voor uw kunststof gevelbekleding

Aarnink maakt gebruik van Keralit dankrandpalen voor de kunststof gevelbekleding. Dankzij de Keralit dankrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen e.d. perfect en naadloos af te werken. Door de lange lengtes kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Door een uniek clipsysteem kan de dakrand onzichtbaar worden bevestigd en is het uitstekend te gebruiken in combinatie met het Keralit sponningdeel voor bijvoorbeeld de afwerking van het overstek.

Dakrandpanelen voor uw kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist echter in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit gevel- en dakranddelen daarentegen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur, net als de Renolit folie van de kozijnen en deuren. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei RAL kleuren en meerdere houtstructuren. Hierdoor zien ze eruit alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Keralit kunststof gevelbekleding is ook nog eens kleurecht en ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

Kies milieubewust, kies voor kunststof gevelbekleding

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandproduct dat op het oog er net zo uitziet als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. Onze gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft kunststof gevelbekleding sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

.

Ruime keuze uit kleuren voor uw kunststof gevelbekleding

De kunststof gevelbekleding is in verschillende kleuren leverbaar. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor een houtnerfstructuur. Keralit biedt o.a. de kleuren: Sponning 143Sponning 190, en Potdeksel 177. Wilt u meer weten over de kleuren? Of wordt u liever geadviseerd over welke kleur het beste bij uw woning past? Vraag gerust om advies! 

Gevelbekleding: Sponningdeel 143 leverbaar in 35 kleuren

 

Gevelbekleding: Sponningdeel 143 leverbaar in 35 kleuren

Gevelbekleding: Sponningdeel 143 leverbaar in 35 kleuren

Gevelbekleding: Sponningdeel 190 leverbaar in 15 kleuren

Gevelbekleding: Sponningdeel 190 leverbaar in 15 kleuren

Gevelbekleding: Sponningdeel 190 leverbaar in 15 kleurenGevelbekleding: Potdeksel 177 leverbaar in 15 kleuren

Gevelbekleding: Potdeksel 177 leverbaar in 15 kleuren

Gevelbekleding: Potdeksel 177 leverbaar in 15 kleuren

Dakrand bekleding in 13 kleuren leverbaar.

 

Dakrand bekleding in 13 kleuren leverbaar.

 

 

Kosten van kunststof gevelbekleding

Voor kunststof gevelbekleding met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding bent u bij Aarnink aan het juiste adres. Onze top kwaliteit gevelbekleding kunt u kopen tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in kunststof gevelbekleding van Aarnink? Neem dan gerust een kijkje in onze brochure of vraag direct online een offerte aan. Na een drietal vragen, kunt u op die manier een keuze maken uit ons ruime assortiment. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op  telefoonnummer0570-676600 of het e-mailadres info@aarnink.nl. U bent ook van harte welkom bij Aarnink op de Paderbornstraat 1 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring