Geproduceerd in eigen fabriek

Over ons

Bij Aarnink kunt u terecht voor hoogwaardige kunststof kozijnen op maat gemaakt voor uw woning. Onze kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en dragen bij aan een betere isolatie van uw woning. Bovendien bieden wij een ruime keuze aan kleuren en stijlen, zodat uw nieuwe kozijnen perfect bij uw woning passen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wie zijn wij?

Wij, Aarnink Kunststof Kozijnen, staan al vanaf 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof onderdelen voor de Nederlandse bouw. In 1989 zijn wij begonnen met het produceren, monteren en leveren van kunststof kozijnen en ramen met HR ++ isolatieglas. Dit gebeurde in een schuur in Bathmen door de oprichter Herman Aarnink. Al snel werd de schuur te klein en verhuisde Herman in 1995 met zijn medewerkers naar Industrieterrein De Kloosterlanden in Deventer. In 1999 nam Jos Blom het stokje over en het bedrijf heeft in deze meer dan 30 jaar een gezonde groei doorgemaakt. Ondertussen staan twee zonen van Jos, Mark en Stefan Blom, samen met 150 medewerkers aan het roer van dit mooie familiebedrijf. We hebben nu een prachtige showroom met daarachter de fabriek en expeditie.

Van hieruit worden onze kozijnen en deuren uitgeleverd of door onze eigen montageteams bij de klant thuis gemonteerd.  Daarnaast behoren schuifpuien, gevelbekleding en zonwering tot ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen met u door iedere op maat gemaakte deur. Of het nu een schuif-, draai-, kantel-, binnen- of buitendraaiende deur moet zijn, bij ons bent u daarvoor aan het goede adres. Ook bij deze producten staan wij garant als het gaat om duurzaamheid, schoonheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Waarom Aarnink

Zo is het volledig geautomatiseerde machinepark uitgerust met een unieke machine die een haakse las aanbrengt in het kozijn. Sinds de zomer van 2021 zijn wij gehuisvest aan de Paderbornstraat 2 te Deventer, hier hebben wij alles onder één dak. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een moderne hightech kunststof kozijnen verwerker van Europa. Dat komt mede door het succes van het totaalprogramma van zowel produceren als afmonteren en onze eigen service afdeling. Alles onder één dak levert u een geweldig prijsvoordeel op! Als het gaat om een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en betrouwbaarheid dan scoort Aarnink zeer hoog in de groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche. Het Veka profiel S82NL is ons uitgangspunt, waar elk kozijn mee begint.

Al vele jaren staan wij bekend als een betrouwbare en transparante onderneming, die met veel plezier haar deuren voor belangstellenden openstelt voor een bezichtiging op de werkvloer. Het personeel, dat nu bestaat uit 150 enthousiaste medewerkers, laat u graag kennis maken met het zeer moderne machinepark. In de showroom kunt u alle mogelijke kleurrijke en degelijke eindproducten van Aarnink bekijken.

Stefan en Mark Blom

Kom naar onze showroom!

In Deventer gebeurt het. In onze showroom kunt u al onze kozijnen bewonderen; alle mogelijke kozijnen en uitvoeringen staan hier opgesteld, van schuifpui tot deurbel en van voordeur tot rolluik. Alle mogelijke kleuren zijn hier toegepast en wij kunnen u maar liefst 16 verschillende types voordeur laten zien. Achter de showroom bevindt zich de fabriek, hier verzamelen wij in ons magazijn de profielen en overige accessoires om daaruit uw kozijnen te assembleren. Als de kozijnen klaar zijn, wordt het glas hierbij aangevoerd en kunnen wij uitleveren of gaan monteren. Alles onder één dak! Onze showroom is 6 dagen per week geopend, bij voorkeur op afspraak. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

Kunststof kozijnen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof kozijnen.

Kunststof deuren

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof deuren.

Schuifpuien

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over kunststof schuifpuien.