Over ons

Wij, Kunststof Ramenfabriek Aarnink, staan al vanaf 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof onderdelen voor de Nederlandse bouw. In 1989 zijn wij begonnen met het produceren, monteren en leveren van kunststof kozijnen en ramen met HR ++ isolatieglas. Daarnaast behoren deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en zonwering tot ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen met u door iedere op maat gemaakte deur. Of het nu een schuif-, draai-, kantel-, binnen- of buitendraaiende deur moet zijn, bij ons bent u daarvoor aan het goede adres. Ook bij deze producten staan wij garant als het gaat om duurzaamheid, schoonheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment

In 1995 zijn wij verhuisd naar het bedrijfspand aan de Paderbornstraat 1 in Deventer dat voortdurend is uitgebreid en gemoderniseerd. Zo is het volledig geautomatiseerde machinepark onlangs nog uitgebreid met een unieke machine die in staat is ook een haakse las in de kozijnen te fabriceren. Sinds de zomer van 2021 zijn wij gehuisvest aan de Paderbornstraat 2 te Deventer, hier hebben wij alles onder één dak.

Waarom Aarnink

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Dat komt mede door het succes van het totaalprogramma van zowel produceren als afmonteren en onze eigen service afdeling. Alles onder één dak levert u een geweldig prijsvoordeel op! Als het gaat om de prijs-/kwaliteitsverhouding dan scoort Aarnink zeer hoog in de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche. Het Veka profiel S82 is ons uitgangspunt, waar elk kozijn mee begint.

Al vele jaren staan wij bekend als een betrouwbare en transparante onderneming, die met veel plezier haar deuren voor belangstellenden openstelt voor een bezichtiging op de werkvloer. Het personeel, wat nu bestaat uit 140 enthousiaste medewerkers, laten klanten graag kennis maken met het zeer moderne machinepark. In de showroom kunt u alle mogelijke kleurrijke en degelijke eindproducten van Aarnink bekijken.

Onze showroom aan de Paderbornstraat 2 te Deventer is 6 dagen per week geopend, ook tijdens de vakantie, maar belt u ons van tevoren om een afspraak te maken. Een afspraak aan huis behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor onze openingstijden en routebeschrijving

 

 

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring