Uw kunststof schuifpui laten maken en plaatsen door Aarnink

Een kunststof schuifpui is de ideale manier om uw binnenleven dichter bij de natuur te brengen. Aarnink maakt zowel kunststof hefschuifdeuren als valschuifpuien, beiden worden op uw wensen afgestemd.Onze schuifpuien en deuren hebben een lage onderdorpel en een soepel lopend schuifvleugelmechanisme, ook bij grote oppervlakken. Ze bieden gegarandeerde dichtheid tegen extreme slagregen (certificaat klasse 9A; 600Pa). Speciale afdichtingen voorkomen dat er vuil, kou en geluid binnendringen. Dit alles maakt een kunststof schuifpui een praktische manier om de tuin bij de woonkamer te betrekken en meer lichtinval in uw huis te creëren. Doordat onze schuifpuien van kunststof worden gemaakt zijn ze bovendien milieubewuster en duurzamer dan de klassieke schuifpuien.

Een kunststof schuifpui verbindt binnen met buiten

Kunststof schuifpui plaatsen

Naast het maken van schuifpuien, biedt Aarnink u ook de service van het plaatsen van uw kunststof schuifpui. Het hele proces vanaf ontwerp tot en met het plaatsen houden wij in eigen beheer. Zo kunnen wij altijd tijdig leveren en werken volgens afspraak. Ook kunnen wij op deze manier altijd ruimte bieden voor uw eigen inbreng. Mocht u uw kunststof schuifpui liever zelf willen plaatsen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Ook kunt u tijdens het gehele proces bij ons terecht voor tips en advies. Het proces is pas afgerond als de schuifpui geplaatst is en u tevreden bent, vandaar dat u achteraf pas hoeft te betalen.

Wat is er mogelijk met een kunststof schuifpui?

Uw kunststof schuifpui wordt exact op uw individuele wensen afgestemd. Er is keuze uit een groot aantal vleugeldesigns, functies, kleuren en afmetingen. Kiepelementen, bovenlichten of geïntegreerde vleugelspijlen geven uw gevel een persoonlijk aanzien, passend bij de architectuur van uw woning. Dankzij de uitzonderlijke stabiliteit van de afzonderlijke elementen kan twee derde van het totale oppervlak van de kunststof schuifpui worden geopend. Zonder moeite en nagenoeg geluidloos. Als u waarde hecht aan een onbelemmerd uitzicht rondom, is uw beslissing voor een hefschuifdeur een glasheldere zaak. Kiepvleugels en bovenlichten zorgen voor frisse lucht, zonder dat de deur compleet hoeft te worden geopend. In de uitvoering voor de wintertuin worden de middelste verticale stijlen van de dakconstructie in de hefschuifdeur geïntegreerd. De vleugelspijlen benadrukken het huiselijke karakter.

De mogelijkheden van uw kunststof schuifpui

Uw kunststof schuifpui is leverbaar in diverse kleuren

Wij maken de kunststof schuifpui die u wilt. Om de schuifpui volledig naar uw eigen smaak te kunnen ontwerpen, bieden wij u de keuze uit verschillende kleuren. Naast dat wij u de kleuren bieden die in de onderstaande afbeelding staan afgebeeld, bieden wij een aantal van deze kleuren ook in zowel een gladde als een matte uitvoering. Meer weten over de kleuren? Of wilt u advies over de geschikte kleur voor uw kunststof schuif pui?  Wij helpen u graag!

Kosten van een kunststof schuifpui

Ons streven is om onze klanten een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding te bieden. Aarnink biedt daarom top kwaliteit schuifpuien tegen lage kosten. In onze brochure vindt u alles over onze kunststof schuifpuien, en de bijbehorende kosten. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. In een paar stappen kunt u keuze maken uit ons ruime assortiment kunststof schuifpuien. Vervolgens ontvangt u in slechts vijf minuten na het versturen van uw vraag een gespecificeerde offerte incl. prijzen in uw mailbox!Daarnaast kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0570-676600 of het e-mailadres info@aarnink.nl voor vragen en advies. U bent ook van harte welkom bij Aarnink op de Paderbornstraat 1 in Deventer!

Adres

Paderbornstraat 2
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600

- Leveringsvoorwaarden particulier
- Leveringsvoorwaarden zakelijk

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur, alleen op afspraak.
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring